Lid Worden

€ 20 (A-lid)*** / € 10 (B-lid)

Gentse Biervereniging VZW
IBAN-nummer: BE02 7350 4328 6640 ***NIEUW rek. nr.!!!***
BIC: KREDBEBB

De bedragen gelden voor lidmaatschap van een lopend kalenderjaar, dus telkens van 1 januari tot en met 31 december. Voor het achtste jaar op rij, blijven onze lidgelden dezelfde!

20€: volledig lidmaatschap:
Je krijgt korting op alle activiteiten van de Gentse Biervereniging.
Je krijgt een gratis drankbonnetje op tal van bierfestivals, georganiseerd door andere - ook bij Zythos aangesloten - bierverenigingen.
Je ontvangt het 3-maandelijks tijdschrift de Zytholoog, uitgegeven door de overkoepelende Belgische bierconsumenten vereniging.

(***:Voor Nederlandse adressen wordt dat 30€ inclusief verzending van de Zytholoog)

10€: beperkt lidmaatschap
Je krijgt korting op alle activiteiten van de Gentse Biervereniging.
Je krijgt enkel een gratis drankbonnetje op het Gents Bierfestival.
Je kan onze proefglazen en ander materiaal gratis ontlenen voor eigen bierige activiteiten.
Je ontvangt geen Zytholoog tijdschrift.

Lid worden kan door het bovenstaande bedrag over te schrijven op onderstaand rekeningnummer met vermelding van naam, adres, e-mail adres en gekozen formule.

IBAN-nummer: BE02 7350 4328 6640
BIC: KREDBEBB

Bestel je eigen Gentse Biervereniging T-Shirt!

foto T-shirt GBV